maanantai 27. toukokuuta 2013

Näperryksiä!

Sain kuin sainkin kesän toiset nilkkasukat valmiiksi.. Lankana 7-veljestä Polkka ja värinä tuo uusin karamelli. :) Kelpaa hengailla viileinä kesäiltoina polkkasukat jalassa mökillä. :D Elättelen edelleen toivoa et kesän aikana pääsisi edes hetkeksi mökkeilemään..


Toissapäivänä sain ajatuksen tehdä parittomista "jämähelmistä" ja riipuksista avaimenperiä / laukkukoruja, sain aikaiseksi kolme erilaista.
Näistä ehkä lempparini on tuo kallohässäkkä, vaikka tykkään kyllä tuosta Faith, Hope, Love- avaimenperästäkin, vaikka en yleensä sinisestä väristä niin piittaakaan.

Ja jotta sekametelipostaus olisi vielä sekavampi, mainittakoon että olen löytänyt suosikkini ilmaisten digileimojen tekijöistä. Löysin väritysintoni uudestaan, kiitos tämän blogin.. Itse tykkään tekijän tavasta piirtää ja hahmot on omaan mieleeni..


Muunmuassa nuo kaksi neitokaista sain aikaiseksi värittää eilen. Ehkä onnistuneimmat väritykset tähän mennessä, vaikkakin hiukset on edelleenkin mun mielestä hankalimmat värittää siten ettei ne näytä ihan tyhmiltä. Ja ihonväriset tussit olis aika jees, ei oo ku yks tällä hetkellä käytössä.. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti