sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sytykeruusuja, laseja ja glitteriä.

Ensimmäinen kerta kun tein sytykeruusuja ei mennyt ehkä ihan putkeen, olisin halunnut noista punaisia, mutta koska ei ollut tarpeeksi punaisia kynttilänjämiä, jäi lopputulos tuollaiseksi kummalliseksi. :D Tummanharmaalla munakennolla saattaa toki olla jotakin vaikutusta lopulliseen väriin myös, mutta kunhan nuo palaa niin oikeestaan ihan sama. Ajatttelin lähetellä nuo testattavaksi porukoille, ja jos ne toimii niin tiedän mitä väännän joululahjaksi muutamille takan omistaville ihmisille.. :)


Ostin eilen paikallisesta halpiskaupasta tavallisia juomalaseja ja koristelin ne glitterillä. Ajattelin että niihin voisi vaikka laitella tuikut tms, tai jotain pikkurihkamaa, jota pyörii pöydillä. :) Hileistä innostuneena koristelin myös yhden lasipullon. Pitää vielä hommata jotakin suihkutettavaa lakkaa että saa tuon hileen kiinnittymään kunnolla lasin pinnalle.2 kommenttia:

  1. Ihania lahja-ideoita! :) Varsinkin nuo glitteriraidalliset ovat syötävän suloisia, miten ihmeessä sie sain nuo glitterit pysyvästi tuohon lasiin? Ainakin ne näyttää olevan tosi hyvin kiinni. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti. :) Siveltimellä laitoin liimalakkaa/servettilakkaa niihin kohtiin minne glitterit halusin, sitä ennen väänsin rajat teipillä. Tarttuuhan noista aina sormiin tota glitteriä kun niihin koskee, mut aattelin kokeilla josko joku suihkutettava lakka "lukitsis" noi kimalteet kunnol paikalleen. :)

    VastaaPoista