perjantai 26. lokakuuta 2012

Leimailukokeilu 1.

Tänään toi posti kivan leimasimen, jota piti tietysti päästä kokeilemaan. Aiemmin olen väritellyt noita leimoja vaan puuväreillä / vesivärijutuilla, koska en oo raaskinu ostaa kunnon tusseja. Tänään päätin heittää vesivärit nurkkaan ja ostaa pamautin promarkereita. Ostoslistalla tosin olis vielä kyseisiä tusseja muutamissa väreissä, puhumattakaan sitten erinäisistä muista leimailutarvikkeista..

Tosiaan, näpertelyn lopputuloksena ensimmäinen itsetekemäni kortti, jonka voisin edes harkita antavani jollekulle. :D Tosi simppeli ja tollanen aika perus kortti, mutta itse ainakin tykkäilen. Mitään varjostuksia ynnä muita en edes uskaltanut alkaa kokeilemaan tuohon, koska kooltaan leima on melko pieni ja en halunnut sotkea ensimmäistä väkerrystäni. :D Kerkeäähän niitä treenailla myöhemminkin.Lueskelin tässä taannoin erilaisista papereista joita ihmiset käyttävät leimaillessaan ja väritellessään. Itse teen vesiväripaperille leimat  ja jostain luin että ko. paperi imasee melko hanakasti tussit loppuun. Mikähän paperi olisi hyvä vaihtoehto vesiväripaperin sijasta, jos näin on?

PS: Saattoi olla että eksyin fb:n askartelukirppiksille.. Saattoi myös olla että huutelin pari leimaa itselleni. On myös mahdollista että lähti tilausta ebay:hinkin saman asian tiimoilta... Postia odotellessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti