sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Maalivarastojen täydennystä ft. Tiimari.

Tiimari on taas vienyt rahani. Samoin Helsingin reissun aikana teki Tiger- niminen pulju askartelutarvikkeineen ja halpoine hintoineen. Tiimarissa oli tosiaan askartelumaaleja alennuksessa, ja sieltä nappasin mukaani PINKKIÄ liitutaulumaalia, sekä vielä toisen purkillisen tuota vihreää maalia. Pinkki pääsikin heti kokeiluun kirpparilta löytämäni puisen possuleikkuulaudan kanssa. Laittelen kuvaa tuotoksesta kun se on kuivunut. :)

Julistevärit & musta maali Tigerista, liitutaulumaalit Tiimarista (3,50e !! purkki) :D


Maalausjuttujen lisäksi olen yrittänyt perehtyä virkkamiseen. Ihan vielä en ole saanut juonen päästä kiinni, mutta oon sentään saanut jotakin aikaiseksi. Tällä hetkellä työn alla on Novitan Raita- langasta tehty pussukka, ongelman tuottaa alituiseen työhöni loikkivat ylimääräiset silmukat ja mä en vaan tajua miten niitä sinne tulee ja miksi. Ehkä mä viel tajuun tonki lajin hienouden jossakin välissä. Tällä hetkellä tuntuu vaan et ei tuu mitään vaikka kuinka koittas vääntää. -.- 
Virkkaamisen lisäksi on tullut tehtyä erinäisiä pieniä projekteja, kuten wc-rullista & skräppipaperista lahjarasioita, muutamat korvikset sekä rusettiponnareita muutamat kappaleet. Näistä tuotoksista postailen kuvaa myös myöhemmin. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti