sunnuntai 12. elokuuta 2012

Aloituslöpinää.

Ciao!

Päätin perustaa erillisen blogin erinäisille itsetekemilleni jutuille ja projekteille, joita tulee tehtyä liiallisen vapaa-ajan ansiosta kohtuullisen paljon ja jotka armotta vievät tilaa toisesta blogistani.

Voisin esitellä itseni ihan ensimmäisenä, eli siis olen 21-vuotias lastenhoitaja kymenlaaksosta. Harrastan kaikenlaista askartelua jo pelkästään ammattini puolesta, mutta vuoden sisään olen perehtynyt vapaa-ajallani enemmänkin korujen tekoon. Tännekin tulee varmasti postattua suurin osa tekeleistäni. :) Enimmäkseen olen tehnyt koruja erilaisista lasihelmistä sekä akryylihelmistä, sekä plektroista. Korujen osat joita käytän ovat hopeoituja tai korumetallia , kaikki käyttämäni osat ovat kuitenkin nikkelivapaita.

Blogiin tulee päätymään myös ideoita ja kokeiluja liittyen työhöni, eli siis askarteluja lapsille / lapsenmielisille. Itse tykkään käyttää kierrätysmateriaaleja askarteluissani, joten osa näistä ideoista tulee myös päätymään tänne ohjeiden kera. Pyrin myös kokeilemaan erilaisia itselleni uusia tekniikoita ja välineitä.

Vaatteiden tuunaus on myös yksi "harrastuksistani", joten satunnaisia postauksia ja tutorialeja aiheeseen liittyen varmasti ilmestyy nähtäville kaikenlaisen muun askartelun ja käsillä tekemisen lisäksi.

Harrastan näiden lisäksi myös valokuvaamista, ja erinäisten tekeleideni kuvaaminen on mitä parhainta harjoitusta. Toisinaan saattaa tänne ilmestyä kameralöpinääkin, koska useimmiten kun kirjoittamaan alan, juttu saattaa rönsyillä. :D

Jotta ette ihmettelisi millainen hirviö ruudun takana oiken lymyilee, esittelyn loppuun kuva joka kertonee kaiken tarpeellisen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti