sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Tuunatut korkokengät

Kirpparille vietäviä tavaroita pakatessani, osui katseeni mustiin mataliin perus avokkaisiin, joita olen pitänyt tasan kahdesti jalassa. En kuitenkaan halunnut raahata niitä kirpparille, siitä syystä että ne ovat yhdet niistä harvoista korollisista kengistä joita pystyn pitämään jalassani kauemmin kuin 10 minuuttia ilman että jalat on tulessa. Jotakin piristystä niille piti kuitenkin keksiä.. Päätin tuunata kengät glitterillä, rusetilla & kallolla.

Ensimmäisenä tein virheen ja glitteröin koko kengän.. Sillä seurauksella että kohdat joista kenkä taipuu kävellessä, halkeili irti.. Revin koko glitterikerroksen irti ja testasin uutta tekniikkaa. Tällä kertaa laitoin glitteriä korkoon ja ulkosyrjään raidaksi. Tuo ulkosyrjä kun ei juurikaan veny/taivu kävellessä, niin hileetkin pysyy kiinni. Eli siis sekoittelin tahnan servetti/liimalakasta ja hileistä, teippasin kengän ulkosyrjään rajat, ja "maalasin" siveltimellä koron ja ulkosyrjän. Odottelin ensimmäisen kerroksen kuivumista ja "maalasin" toisen kerroksen. Toistin saman muutaman kerran, kunnes hilettä oli tarpeeksi. Lopuksi liimasin pikaliimalla tuon pääkallorusetti härpäkkeen kengän kärkeen. :)

Testailin kävellä kengillä sisällä, ja toistaiseksi hileet on pysyneet kiinni, eivätkä ole varisseet tai lohkeilleet. Saa nähdä kuinka kestää sitten kun noita pääsee ihan kunnolla kokeilemaan. :DMitäs tykkäätte? :)
Mun tekis ainakin mieli glitteröidä muutamat muutkin kengät, mutta taidan suosiolla jättää hilepurkit hetkeksi rauhaan... :D

2 kommenttia:

  1. Hienot tuli kengistä, ihana tuo rusetti! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :) Vielä kun saisi kenttätestattua nuo että miten pysyy kiinni nuo kimalteet yms. :D

    VastaaPoista